Hırsızdan inanılmaz itiraf

Adana'da 13 kez hastanelere girip doktor ve hemşirelerin cüzdanlarını çalan bir kişi, uyuşturucu almak için cüzdanları çaldığını belirterek, "Cüzdalar, namussuzların eline geçmesin diye sulama kanalına attım" dedi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Kasım 2013 10:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Hırsızdan inanılmaz itiraf

Edinilen bilgiye göre, olay merkez Yüreğir ilçesine bağlı Serinevler Mahallesi'nde meydana geldi. Muhammet K. (24), Adana Devlet Hastanesi ve Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne 13 kez girip doktor ve hemşirelerin cüzdanlarını çaldı.

Doktor ve hemşirelerin şikayetçi olması üzerine yapılan çalışmada güven timleri şüpheli Muhammett K'yı ameliyathanede yakaladı.

Bugüne kadar 5 bin lira çaldığı belirlenen zanlı sorgulanmak için Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği'ne getirildi. Burada sorgusunda zanlının iki çocuğu olduğunu, uyuşturucu bağımlısı olduğu için hırsızlıkları kendisini yaptığını söylediği öğrenildi.

Ayrıca çaldığı para cüzdanlarının içinde bulunan nüfus cüzdanlarını da korumak istediğini söyleyen zanlının, "Çaldıklarımın nüfus cüzdanı bir namussuzun eline geçip kullanmaması için sulama kanalına attım" dediği öğrenildi.

Srogulamasının ardından adliyeye sevk edilern zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber