Bakan Çiçek'e avukat protestosu

Haber Giriş : 07 Nisan 2006 11:46, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Adalet Bakanı, İstanbul Barosu'nun 128. kuruluş yıldönümü nedeniyle katıldığı "Adalete Erişim" konulu sempozyumda, baroda görevli avukat Taylan Talay tarafından protesto edildi.

Cemil Çiçek, İstanbul Barosu'nun 128. kuruluş yıldönümü nedeniyle Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda düzenlenen "Adalete Erişim" konulu sempozyuma katıldı.

İstanbul Barosu Başkanı Kazım Kolcuoğlu'nun konuşmasının ardından kürsüye çıkan Bakan Çiçek, bu sırada İstanbul Barosu'nda görevli olduğu öğrenilen Taylan Talay tarafından protesto edilmek istendi.

Avukat Talay, ayağa kalkarak Cemil Çiçek'in konuşmasını kesti. Adalet Bakanı'nın korumaları Talay'ı yaka paça tutarak salondan çıkardı. Korumalara güçlük çıkaran Talay, bir odaya kapatıldı. Korumalarla bir süre görüşen Talay, daha sonra konuşmanın devam edildiği salona geçti.

Bu arada, Adalet Bakanı Cemil Çiçek konuşmasına tekrar başladıktan sonra salonda başka biri tarafında bildiri dağıtılmak istendi. Bunun üzerine korumalarla bildiri dağıtan kişi arasında gerginlik yaşandı. Konuşmasına yaklaşık 10 dakika ara veren Cemil Çiçek, konuşmasına tekrar kaldığı yerden devam etti.

zaman

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber