Sıcaklık artıyor! Bir gün yağmur, bir gün güneş...

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 10 Nisan 2006 13:32, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yeni hafta bir gün yağışlı, bir gün açık geçecek. İlk bahar yağmurları yurt genelinde etkisini sürdürürken, hava sıcaklığı yarından itibaren tüm yurtta yükselmeye başlayacak, güney kentlerimizde yaz mevsimi yaşanacak. Sıcaklık Ankara'da 24, Diyarbakır, Adana ve Antalya'da 26 dereceyi bulacak.

Hava sıcaklığı yarın bütün yurtta artarken, çarşamba ve perşembe günleri Marmara ve Ege'de azalacak. Önümüzdeki üç günde en yüksek ve en düşük hava sıcaklıkları şöyle: İstanbul 20/7, Ankara 24/8, İzmir 23/11, Antalya 25/14, Adana 26/14, Trabzon 18/9, Erzurum 15/3, Diyarbakır 26/7.
Gün gün hava durumu ise şöyle:

YARIN Doğu Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Sivas-Kahramanmaraş çevresinde sağanak yağmur var, batı bölgelerde gökyüzü güneşli...

ÇARŞAMBA günü yeni bir yağışlı hava Marmara, Batı Karadeniz, Ege, Ankara-Eskişehir çevresi, Batı Akdeniz'de etkili olurken, Doğu Anadolu'nun doğusunda sağanak yağmur sürecek.

PERŞEMBE günü Türkiye haritasını çaprazlama bölen bir hatta yağmur görülecek. Kars-Ağrı'dan Antalya'ya uzanan kuşakta sağanak yağmur bekleniyor... Marmara, Ege ve Batı Karadeniz parçalı bulutlu, diğer bölgeler çok bulutlu.

CUMA günü yurt geneli sağanak yağış altında... Marmara, Kıyı Ege, Doğu ve Güneydoğu Anadolu çok bulutlu, diğer bölgelerimiz sağanak yağışlı.

CUMARTESİ ise batıda hava açıyor... Ege ve Akdeniz güneşli, güneydeki tatil merkezlerinde yaz mevsimi yaşanacak. Marmara, Batı Karadeniz, Doğu Akdeniz ve İç Anadolu'nun batısı çok bulutlu, diğer yerler sağanak yağmur alıyor...

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber