Mersin'de zabıta müdürüne bıçaklı saldırı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Nisan 2006 11:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Mersin'in alt birim Toroslar Belediyesi Zabıta Müdürü Ergün Kayahan, belediyenin önünde kimliği belirsiz bir kişinin bıçaklı saldırısına uğradı. Omzundan ve bacağından yaralanan zabıta müdürü hastaneye kaldırılırken, saldırgan kayıplara karıştı.

Alınan bilgiye göre olay, bu sabah Zeki Ayan Mahallesi Kuvay-i Milliye Caddesi üzerinde bulunan Toroslar Belediye binası önünde meydana geldi. Mersin'in alt birim Yenişehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü görevinden ayrıldıktan sonra yaklaşık 2 aydır Toroslar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü görevini yürüten Ergün Kayahan (53), sabah belediyeye gelip otomobilinden indiği sırada kimliği belirsiz bir kişinin bıçaklı saldırısına uğradı. Zabıta müdürü, saldırı sırasında omzundan ve bacağından aldığı bıçak darbeleriyle yaralanırken, saldırgan kaçtı. Zabıta Müdürü Ergün Kayahan, belediye görevlileri tarafından Mersin Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. İlk müdahalesi acil serviste yapıldıktan sonra müşahede altına alınan Kayahan, daha sonra taburcu edildi.

Bu arada, hastanede bir süre kontrol altında tutulan Ergün Kayahan'ı, çalışma arkadaşları ve Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Kayahan, polise verdiği ilk ifadesinde kendisine saldıranı tanımadığını, şapkalı bir kişi olduğunu söyledi. Polis verilen eşkal doğrultusunda saldırganın yakalanması için çalışma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber