Otomobiliyle sulama göletine düşen gencin cesedine ulaşıldı

Kütahya’nın Simav ilçesinde dün öğle saatlerinde babasına ait otomobil ile sulama göletine düşen gencin cesedine 22 saat sonra ulaşıldı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Kasım 2013 14:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Otomobiliyle sulama göletine düşen gencin cesedine ulaşıldı

Kütahya'nın Simav ilçesinde dün öğle saatlerinde babasına ait otomobil ile sulama göletine düşen gencin cesedine 22 saat sonra ulaşıldı.

Olay Simav'a bağlı Yeniköy beldesinde dün saat 12.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre babasına ait 43 KP 812 plakalı otomobille Yeniköy beldesindeki sulama göletine düşen Hüseyin Şakar (28) için dün Kütahya Afet ve Acil durum Müdürlüğüne bağlı su altı arama ve kurtarma ekipleri tarafından çalışma başlatıldı. Çalışmalar sonunda otomobili göletten çıkarmayı başaran ekipler Hüseyin Şakar'a ulaşamadı, havanın kararmasıyla birlikte çalışmalara ara verildi.

Bugün sabah saat 08.00 de arama kurtarma çalışmalarına yeniden başlayan ekipler, saat 10.00'da, iki yıl önce eşinden boşanmış bir erkek çocuk babası Hüseyin Şakar'ın cesedine kıyıdan 7,5 metre uzaklıkta suyun 10 metre derinliğinde 2 saatlik bir çalışmanın sonunda ulaştı. Ekipler tarafından sahile çıkarılan ceset daha sonra torbaya konularak Simav Doç. Dr. İsmail Karakuyu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Cesedin daha sonra kesin ölüm sebebinin anlaşılması için Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderileceği öğrenildi.

Cesedin çıkarılması esnasında fenalaşan Hüseyin Şakar'ın Yeniköy beldesinde imam hatip olarak görev yapan babası Ahmet Şakar'a olay yerinde hazır bekletilen sağlık ekipleri müdahale etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber