Çevre Bakanı Pepe: Tutun kulağından atın bu adamı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 13 Nisan 2006 16:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Çevre ve Orman Bakanı Osman Pepe, Tuzla'nın Orhanlı Beldesindeki bin zehir variliyle ilgili olarak cep telefonunda, "Hocam" dediği birisine, "Ben bu konuda çok hassas davranıyorum. CHP, AKP ayrımı yapmıyorum. Böyle bir adam bizim partimizde olamaz. Tutun kulağından atın" demesi dikkat çekti.

BAKAN KAFA KARIŞTIRDI

TBMM kulisinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Pepe, zehir varillerini bırakan firmanın ismiyle ilgili olarak, "Suç duyurusunda bulunduk orda isimler, cisimler var. Tuzla Belediyesi'nin suçu olduğunu sanmıyorum, belde belediyesinin olabilir. Böyle bir belediye başkanı bizim partimizde kalmamalı" dedi. Ancak Orhanlı Beldesi'nin 1999'dan bu yana belediye başkanlığını yapan Cemil Ekşi'nin halen ANAVATAN'a üye olduğu, AKP mensubu olmadığı öğrenlidi.

TUTUN KULAĞINDAN ATIN BU BELEDİYE BAŞKANINI

Bakan Pepe, gazetecilerin sorularını yanıtladığı sırada cep telefonu çalınca yanıt verdi ve bu sırada "Hocam, ben bu konuda çok hassas davranıyorum. CHP, AKP ayrımı yapmıyorum.

Böyle bir adam bizim partimizde olamaz. Tutun kulağından atın" demesi dikkat çekti.

"VATANDAŞ İHBAR ETMELİ"

Tüm vatandaşları çevre temizliği konusunda seferberliğe çağıran Çevre Bakanı Pepe, "Bizim bütün Türkiye'yi 3-5 bin kişiyle kontrol altında tutabilmemiz mümkün değil. Vatandaşlık bilincinde olan insanların ihbar etmesi lazım. Böylece bu işleri daha çabuk ortaya çıkarabiliriz. Belediye Başkanının bir sorumluluğu varsa cezasını çeker" şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber