Adli Tıp Kurumu personel alımı sonuçları açıklandı

Adli Tıp Kurumu personel alımı sözlü sınav sonuçlarına göre düzenlenen nihai başarı listeleri

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 21 Kasım 2013 23:04, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Adli Tıp Kurumu personel alımı sonuçları açıklandı

İLAN

Adalet Bakanlığı

Adli Tıp Kurumu Başkanlığı'ndan

1) Adli Tıp Kurumu merkez ve taşra teşkilatında 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4/A maddesi uyarınca istihdam edilmek üzere; daha önce ilan edilen kadrolara 30 Eylül - 11 Ekim 2013 tarihleri arasında yapılan başvurular neticesinde oluşturulan puan sıralama listelerine göre sözlü sınava girmeye hak kazanan adaylar 11-15 Kasım 2013 tarihleri arasında İstanbul Yenibosna'da bulunan Adli Tıp Kurumu merkez binasında sözlü sınava alınmışlardır.

2) Sınav Kurulu Başkanı ve Üyelerince yapılan sözlü sınav değerlendirmesi sonucuna göre Başkan ve Üyelerce ayrı ayrı verilen puanların aritmetik ortalaması ile KPSS sınavından aldıkları puanların aritmetik ortalamasına göre en yüksek puandan en düşük puana doğru sıralama yapılmak suretiyle nihai başarı listeleri oluşturulmuş ve ilan edilen kadro sayısı kadar en yüksek puanlı aday atanmaya hak kazanmıştır.

3) Tüm adaylar için bu sınav sonuç duyurusu ve nihai başarı listeleri tebligat mahiyetinde olacağından, adaylara ayrıca bir tebligat yapılmayacaktır.

4) Atanmaya hak kazanan adaylar 29 Kasım 2013 günü mesai bitimine kadar aşağıda belirtilen belgeleri tamamlayarak bizzat veya bir yakını aracılığıyla Adli Tıp Kurumu Başkanlığı Personel ve Eğitim Şube Müdürlüğü'ne teslim edebilecekleri gibi posta veya kargo yoluyla da gönderebileceklerdir. Kanuni bir mazereti olmaksızın süresinde başvurmayan ve istenilen belgeleri ibraz etmeyenlerin atamaları yapılmayacaktır.

Atanmaya hak kazananlardan istenilecek belgeler :

1.Sağlık Kurulu Raporu (son altı ay içerisinde sağlık raporu vermeye yetkili tam teşekküllü Devlet hastanesinden alınmış).

Öğrenim belgesinin aslı veya Noter tasdikli sureti.

3.Askerlik durum belgesi.

4.4 adet vesikalık fotoğraf (mevzuata uygun yeni çekilmiş).

5.1 adet 6x9 cm ebatlarında yeni çekilmiş fotoğraf.

6.Daha önce çalıştığı hizmetleri gösterir belge. (Sadece daha önce memuriyeti bulunanlar için)

Aile nüfus kayıt örneği (Nüfus Müdürlüğünden).

Kamu Görevlileri Etik Sözleşmesi (Ekte mevcut)

9.Dilekçe örneği (Ekte mevcut)

SONUÇ LİSTESİ

DİLEKÇE VE KAMU ETİK SÖZLEŞMESİ

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber