Emniyete araç takviyesi

Kayseri İlinin Emniyetini ve Huzurunu Geliştirme Derneği öncülüğünde Kayseri Emniyet Müdürlüğü'nün ihtiyacı olan araçların tesbiti ve temini için toplantı yapıldı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Kasım 2013 14:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Emniyete araç takviyesi

Kayseri İlinin Emniyetini ve Huzurunu Geliştirme Derneği öncülüğünde Kayseri Emniyet Müdürlüğü'nün ihtiyacı olan araçların tesbiti ve temini için toplantı yapıldı.

Toplantıya, Kayseri Valisi Orhan Düzgün, AK Parti Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, oda ve vakıf başkanları ile işadamları katıldı. Toplantıda bir sunum yapan Kayseri İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, Kayseri'nin bir huzur ve güven şehri olduğunu vurguladı. Aydın, ''Kayseri'nin huzur ve güvenliği için 4 bin 40 personelle gece-gündüz demeden hizmet veriyoruz. Bu hizmeti sunarken kullandığımız araçlar da yıpranıyor. Kayserililerin 2006 yılında alıp emniyete hediye ettiği araçlar da artık miadını dolduruyor. Suç ve suçluyla mücadele ederken, bizim ekipman ve araçlarımızın da yeterli olması gerekiyor. Son yapılan Büyükşehir yasasındaki değişiklikle Kayseri İl Emniyet Müdürlüğümüzün sorumluluk alanı yüzde 25 arttı. Mevcut durum itibarıyla değişik marka ve modellerde 100 araç ile asayiş hizmeti sağlanmaktadır'' dedi.

Sunumunda, Kayseri'deki asayiş olaylarıyla ilgili rakamsal bilgiler de veren İl Emniyet Müdürü Aydın, vatandaşların suç ve suçlulara, dolandırıcılara karşı dikkatli ve duyarlı olmalarını istedi.

Toplantıda konuşan Kayseri Valisi Orhan Düzgün, emniyet teşkilatının suç ve suçlularla mücadelede başarılı olabilmesi için gerekli araç, gereç ve donanımlara sahip olması gerektiğini bildirdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki de, Kayseri'de huzur ve güvenin sağlanması ve devam ettirilmesi için gece-gündüz demeden, gerekirse suç ve suçlulara karşı kendi bedenini siper eden emniyet teşkilatına herkesin elinden gelen desteği sağlaması gerektiğini kaydetti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber