Bursa'nın estetiği artıyor

Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Şube Müdürlüğü ekipleri, şehrin daha estekik görünmesi için çalışmalarını sürdürüyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Kasım 2013 12:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Bursa'nın estetiği artıyor

Kent estetiğini bozan, görüntü kirliliği yapan unsurların giderilmesi, mekan kalitesinin artırılması ve hijyenin sağlanması için Bursa Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı'na bağlı Kent Estetiği Şube Müdürlüğü ekipleri çalışmalara devam ediyor. Şehrin birçok yerinde yapılan, kent estetiğine aykırı unsurların iyileştirilmesine yönelik çalışmalar merkezi mekanlarda yoğunlaşıyor. Profesyonel temizlik malzemesi teminleri yapılarak alt ve üst geçitlerin hijyenik hale getirilmesinin en iyi yolları deneniyor. Alt geçitlerde acil onarım gereken noktalarda iyileştirmeler yapılırken, özel temizlik malzemeleriyle merkezi mekanlardaki tarihi çeşmeler zarar vermeden hijyenik hale getiriliyor.

Olumsuzlukların tespitlerinin kolaylaşması ve belediye birimlerinin çalışmalarının hızlanması için üç boyutlu yüksek çözünürlüklü kameraya sahip araçlar ile denetim sistemi kuruldu. Vatandaşların şehrini daha çok sevip sahiplenmesi için farklı projeler üretiliyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber