Bilecik huzurlu kent

Bilecik İl Emniyet Müdürü Eyüp Özüdoğru, Bilecik'in batı illeri arasına en huzurlu kentlerden biri olduğunu belirterek, "Bu huzuru sağlanmasında, yaygın olmasında Bilecik halkımızın katkısı son derece büyük" dedi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Kasım 2013 12:54, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Bilecik huzurlu kent

Özüdoğru, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, teşkilat olarak Bilecik halkından çok memnun olduklarını, gayet güzel çalışma ortamında bulunduklarını belirtti. Eyüp Özüdoğru "İlişkilerimiz, diyaloglarımız iyi. Teşkilat olarak her zaman halkımızın yanında olduğumuzu, sürekli birlik ve beraberlik düşüncesi içersinde hareket ettiğimizin bilinmesini istemekteyiz. Biz Bilecik halkından teşkilatımız açısından memnunuz. Polis teşkilatımız, toplumsal düzenin sağlanmasında önemli bir rol üstlenmiştir. Bilecik'te göreve başladığım itibari ile gördüğüm en büyük sorunlarımızdan birisi başka şehirlerin olduğu gibi trafik sorunu başta geliyor. Burada polisiye tedbirlerle elimizden geldiği kadar hafifletmeye çalışıyoruz" dedi.

Trafik kurallarına uymayan sürücülere en küçük taviz vermeyeceklerini, trafik kurallarının uyulması toplumsal kültürü ortaya koyduğunu vurgulayan Özüdoğru, "Sadece polisiye tedbirle trafik sorunu çözülecek bir olay değil. Diğer asayiş yönünden olsun, güvenlik yönünden olsun herhangi bir sıkıntı ile karşılaşmadık. Diğer illerde bulunan sorunlardan hemen hemen bir çoğu bura da bulunmuyor. Tespit ettiğimiz sorunlardan bir tanesi de aile içi şiddet, kavgalar. Bunun için neler yapabiliriz, sorunları nasıl çözebiliriz diye bu sorunlar üzerinde çalışıyoruz. Bunun yanında ekiplerimiz okul önlerinde , halkımızın kalabalık yerlerde, işyerleri önünde, park, piknik gibi alanlarda bali, tiner kullanan, uyuşturucu bağımlılığı çocuklara karşı gerekli takip ve önlemlerimizi alarak sürekli bu kişileri takip altında tutuyoruz. Şu anda onlarla karşı herhangi bir sıkıntıyla karşılaşmadık. O yüzden Bilecik'te uyuşturucu ve bali, tiner kullananı bir problem olarak görmedim. Ama gene de emniyet teşkilatı olarak sürekli olarak takip altında kontrollerimizi, çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bize intikal eden sorunlar ne olursa olsun elimizden geldiğince en kısa zamanda sorunu çözmeye veya yardımcı olmaya çalışıyoruz. Haftalık il merkezinde iki veya üç, il genelinin dışında dört ya da beş hırsızlık vakası oluyor. Bunların çoğu da hemen yakalanıyor. Özellikle yazın düğünlerde yapılan hırsızlık vakaların da yüzde 90 dışarıdan geliyor. Biz vatandaşlarımızın huzuru için 24 saat görev başındayız. Polis, huzur ve güvenin teminatıdır" şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber