Bitlis Valisi Yurdakul kız istedi

Bitlis Valisi Veysel Yurdakul, barış sürecine destek olmak için Türk kökenli vatandaşa, Bitlisli Mirza Bakır’dan kızını istedi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Kasım 2013 16:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Bitlis Valisi Yurdakul kız istedi

Memur-Sen Basın Danışmanı olan Halim Güvercin, çözüm sürecine destek olmak için Bitlis merkeze bağlı Hersan Mahallesi'nde ikamet eden Mirza Bakır'ın kızı Mizgin Bakır'a talip oldu. Bitlis Valisi Veysel Yurdakul, Belediye Başkanı Fehmi Alaydın, AK Parti İl Başkanı Fatih Kadirioğlu, Memur-Sen Bitlis Şube Başkanı İsmet Alca ve bazı kurum amirleri ile beraber kız tarafının evine giderek Halim Güvercin'e kız istediler.

Kızın babası Mirza Bakır, kendisinden kızını isteyen Vali Yurdakul'a 'kader kısmetse olur' cevabını verdi.

Bunun üzerine hayırlı uğurlu olmasını dileyen Yurdakul, kız babası olmanın zor olduğunu ifade etti. Yurdakul, "Bitlisli hemşehrilerimizi sadece Ankara'ya değil diğer vilayetlerimize de açık olmaları gerekir. Manevi köklerden beslenmeleri lazım. Ülkemizin bu sosyal sorununa parmak bastığı için sizlere ve Memur-Sen ailesine teşekkür ediyorum. Benim dileğim bu evliliklerin doğu-batı kardeşliklerin her vesile ile devam etmesi, ayrıca bizim enerji ve sinerjilerimizi daha güzel projelere, halkımızın refahına dönüşmesini diliyorum" diye konuştu.

Damat adayı Halim Güvercin ise, "Çözüm süreci yüzde 100 Memur-Sen ailesinin projesidir. Bu anlamda bende bir Memur-Sen üyesi olarak ne yapabilirim diye düşündüm, taşındım ve şöyle bir karar vardım. Bir Kürt kökenli kızla evlenip çözüm sürecine Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a katkıda bulunmak istedim" dedi

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber