Jeotermal Müdüründen duygusal veda

Kütahya’nın Simav Belediyesi Jeotermal Enerji Servisinde 16 yıldır müdür olarak görev yapan Makine Mühendisi İbrahim Çoban (55) kendi isteğiyle emekli oldu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Kasım 2013 23:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Jeotermal Müdüründen duygusal veda

Emeklilik yaşamını memleketi Balıkesir'de sürdürmek istediğini söyleyen evli ve iki çocuk babası Çoban, 16 yılını verdiği Simav'dan ayrılacağından dolayı hüzünlü olduğunu söyledi. Çoban, "Ben bu güzel ilçenin toprağına bile özlem duyacağım" dedi.

Türkiye'nin Jeotermal enerji zengini ilçesi Simav'ın, bugüne kadar görev yaptığı yerler arasında çok önemli bir yere sahip olduğunu ifade eden Çoban, "16 yıldır en büyük idealim Simav'ın en uç kısımlarına sıcak suyu çıkarmaktı. Sağ olsun. Belediye Başkanım Kasım Karahan ile elele vererek çoğu kişinin ihtimal bile vermediği ilçenin en uç kısımlarına jeotermal enerjiyi taşıdık. Büyük emek verdiğim jeotermal çalışmaları için gözüm arkada değil. Benden sonra görevi devir alacak arkadaşlarımın en az benim kadar başarılı olacaklarına yürekten inanıyorum. 16 yıllık görev sürecimde beni evlatları gibi bağırlarına basan Simavlılardan ayrılacak olmanın hüznünü yaşıyorum. Simavlılardan helallik istiyorum" dedi.

16 yıl görev yaptığı Simav Belediyesinde çok ehil kadrolarla çalışma imkanına sahip olduğunu anlatan Çoban, "Bu şehrin havasına, suyuna, toprağına bile özlem duyacağım. Ama bunun yanında esas olarak bu şehrin güzel insanlarını ve burada görev yaptığım arkadaşlarımı özleyeceğim. Burada zor zamanlarda kırmadan, dökmeden güzel işler yapılmaya çalışıldı. Bütün ekip tek yürek olarak bunun için çabaladık"diye konuştu.

Çoban, 4,5 yıldır birlikte çalıştıkları Belediye Başkanı Kasım Karahan'ın, kendilerine çok büyük destek verdiğini belirterek teşekkür etti. İha özel haber.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber