AK Parti Siirt İl Başkanı İlbaş, görevinden istifa etti

AK Parti Siirt İl Başkanı Ali İlbaş, 3 yıldan bu yana sürdürdüğü görevinden istifa ettiğini duyurdu.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 30 Kasım 2013 15:44, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
AK Parti Siirt İl Başkanı İlbaş, görevinden istifa etti

İlbaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, AK Partinin kuruluşundan bugüne kadar birçok görevde aktif olarak görev aldığını belirtti. Bundan sonra da verilecek her görevde partisine hizmet etmeye hazır olduğunu ifade eden ilbaş, şöyle dedi:

"Partimizin çizgisini daha ileriye taşımak ve Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde başlatılan demokratikleşme süreciyle ülkemize gelen huzur ve barış ortamını tüm yurda yaymak için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. 2011 yılında geldiğim il başkanlığı görevinden 29 Kasım 2013 itibariyle genel merkezimizin talimatıyla istifa ettim. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da partimizin vereceği her türlü görevde hizmet etmeye hazırım."

İlbaş'ın yerine AK Parti İl Başkanlığı görevini vekaleten AK Parti İl Başkanlığı Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı Nihat Yumuk yürütecek. Yumuk, açıklamasında, yerel seçimlerin yaklaşmasıyla genel merkezin talimatı doğrultusunda görev değişimine gidildiğini ifade ederek, partinin il başkanı İlbaş'ı yerel seçimlere hazırladığını düşündüklerini söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber