Yeşilkent mahallesi yeni bir cami için kolları sıvadı

Bilecik’in Bozüyük ilçesindeki Yeşilkent mahallesi sakinleri, mahalleye yeni bir cami kazandırılması için kolları sıvadı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Kasım 2013 20:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Yeşilkent mahallesi yeni bir cami için kolları sıvadı

İlçenin her geçen gün büyüyen ve gelişen mahallesinin sakinleri mevcut caminin yetersiz kalması sonrasında harekete geçti. Medine Camii adı verilen yeni caminin yer tahsisi yapıldı. Dernek kurma işlemleri tamamlanarak çalışmalara hız verildi. Yeşilkent Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği adı altında kurulan dernek olağan ilk kongresini yaptı. Kongre sonunda dernek başkanlığına Mustafa Kaplan seçilirken dernek yönetim kurulu üyeleri Hüseyin Gümüş, Mehmet Kuyucak, Abdullah Özcan ve İsa Gönül'den oluştu. Denetleme kurulu üyeliklerine Arif Yiğit, Murat Gümüş ve Muzaffer Umut seçildi.

Görev paylaşımının ardından çalışmalara hızlı bir şekilde başlayacaklarını söyleyen Dernek Başkanı Mustafa Kaplan, kısa sürede caminin temelini atarak ilçeye ve mahalleye yeni bir mescit kazandırmak için var güçleri ile çalışacaklarını söyledi. Kaplan, camide bir tuğla da bizden olsun diyen vatandaşların Ziraat Bankası Bozüyük Şubesi'nin 0122/64817585-5001nolu hesabına bağışlarını yapabileceklerini ifade etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber