Spor Müdürü Dereci 'sporun gelişmesi için söz veriyorum'

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, Düzce basını ile bir araya gelerek, Düzce'de spor ve sporun gelişimi hakkında istişarelerde bulundu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Aralık 2013 15:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Spor Müdürü Dereci 'sporun gelişmesi için söz veriyorum'

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci ve Düzce basın mensupları kahvaltıda bir araya gelerek Düzce'nin spordaki sorunları ve başarılarını görüştü. Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünde gerçekleştirilen kahvaltıda, basın ile iç içe çalışacaklarının sinyalini veren Dereci, "Basın bizim elimiz ayağımız ve gözümüz olacak. Düzce'de sporun yaygın olarak yapılması ve spor tesislerinin arttırılması için birlikte çalışacağız. Biz istiyoruz ki özellikle spor yapan çocuklarımızın kendilerini gazete ve televizyonlarda görsünler. Böylelikle daha çok motive olacaklar ve spora sarılacaklardır. Bu da ilimizde sporun gelişmesine hem teşvik hem de olanak sağlayacaktır" dedi.

"SÖZ VERİYORUM"

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, Düzce'de sporun gelişmesi için söz verdiğini açıklayarak, "Tesislerimiz artınca faaliyetlerimiz artacak. Faaliyet artınca Türkiye şampiyonları ilimizde yapılacak. Şu anda son aşamada olan tesislerimiz de faaliyete geçince spor alanında büyük adım atmış olacağız. Ayrıca spor fabrikası, spor salonları ve atletizm pisti de önümüzdeki yıl içinde Düzce'ye kazandırılmış olacak" ifadelerinde bulundu.

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, daha sonra basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber