Polis memuru kansere yenik düştü

Mersin'in Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Ahmet Sülüç, yakalandığı kanser hastalığına yenik düştü.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Aralık 2013 17:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Polis memuru kansere yenik düştü

Polislik mesleğine 14 yıl önce başlayan ve çeşitli illerde görev yaptıktan sonra memleketi Tarsus'a atandıktan sonra kansere yakalandığı ortaya çıkan Ahmet Sülüç, tedavi gördüğü Adana Başkent Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Polis memuru Ahmet Sülüç'ün için Tarsus Şehir Mezarlığında yapılan cenaze merasimine Kaymakam Hasan Göç, İlçe Emniyet Müdürü Yaşar Aksoy ve İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Ufuk Solmaz,Emniyet Amirleri Mustafa Akgün,Ali Eskin ve polis memurları ile Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğünden gelen Sülüç'ün mesai arkadaşları katıldı.

Kılınan cenaze namazının ardından Sülüç'ün cenazesi doğduğu Taşobası köyüne götürüldü. Tarsus'taki cenaze namazına katılamayan köylülerin isteği ile Taşobası köy mezarlığında bir kez daha cenaze namazı kılınmasının ardından yaşama veda eden polis Memuru Ahmet Sülüç'ün cenazesi göz yaşları arasında toprağa verildi.

Ahmet Sülüç, sırasıyla İstanbul, Şırnak, Konya Emniyet Müdürlüğü bünyesinde Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğünde son olarak Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğünde görev yaptı.

Sülüç'ün, evli ve iki çocuk babası olduğu öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber