Başiskele'den toplumsal proje dersine destek

Toplumsal Sorumluluk Proje Dersi kapsamında Kocaeli Üniversitesinde çeşitli bölümlerde okuyan ve bu dersi seçmeli ders olarak alan öğrenciler kendi gözlemleri ve projeleri kapsamında gerçekleştirdiği etkinlikte Başiskele’de ağaç dikimi gerçekleştirdi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Aralık 2013 13:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Başiskele'den toplumsal proje dersine destek

Toplumsal Sorumluluk Proje Dersi kapsamında Kocaeli Üniversitesinde çeşitli bölümlerde okuyan ve bu dersi seçmeli ders olarak alan öğrenciler kendi gözlemleri ve projeleri kapsamında gerçekleştirdiği etkinlikte Başiskele'de ağaç dikimi gerçekleştirdi.

Üniversite öğrenciler ise beraberinde getirdikleri küçük öğrencilere ağaç sevgisini aşıladı. Kocaeli Üniversitesi Öğrencileri Toplumsal Proje Dersi kapsamında Kocaeli Üniversitesi öğretim görevlisi Yrd. Doç. Dr. Elif Karagün ile birlikte Başiskele'de yapımı devam eden Atakent Mahallesi Saraçoğlu Caddesi'ndeki park alanında proje dersleri gereği Şehit Ümit Balkan Okulunda eğitim gören engelli öğrencilerle birlikte ağaç dikimi gerçekleştirdi.

Başiskele Belediyesi iş birliği ile Konu Kadınsa projesini birlikte yönettiklerini belirten Kocaeli Üniversitesi öğretim görevlisi Elif Karagün danışmanlığını yaptığı öğrencilerin uygulamalı olarak projelerini gerçekleştirdiklerini vurguladı. Toplumsal Sorumluluk projesi dersiyle hayatın farkına varılarak olumlu ve olumsuz yanlarının görüldüğü, bu olumsuzlukların ortadan kaldırılması noktasında hayata ne katmaları gerektiği konusunda daha da bilgilendiklerini söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber