Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, ilgili birimler arasındaki koordinasyonu sağlamak amacı ile örnek bir projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Haber Giriş : 11 Ocak 2004 08:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, ilgili birimler arasındaki koordinasyonu sağlamak amacı ile örnek bir projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Kuruluşlar arasındaki uyumu başarıya dönüştürmeyi hedefleyen Enerji Bakanlığı bundan böyle kendine bağlı tüm kurum ve kuruluşlarının faaliyetlerini her yıl düzenli olarak almayı kararlaştırdı. İlk uygulama kuruluşların 2003 yılı faaliyetlerinin bakanlığa bildirilmesi ile başlayacak. Bu doğrultuda Ar-Ge faaliyetlerine önemi her platformda dile getiren Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Hilmi Güler'in talimatı ile bakanlığa bağlı tüm kuruluşlar bu yönde hazırlayacakları bilgileri en geç bu ay sonunda bakanlığa iletecekler. Bakanlığa sunulacak olan ve bir anlamda da ilgili kuruluşların performanslarını gösterecekleri çalışma raporunda ilgili başkanlıkların stratejik hedefleri, başkanlıkların kısa dönem hedefleri, yöneticinin hedefleri, çözülmesi gereken problemler ile değerlendirilmesi gereken fırsatlar konularındaki görüş ve tavsiyeleri de yeralacak. İlgili dairelerin son yıla ait hedefleri ve bu hedefleri gerçekleştirme durum ve imkanlarının da yeralacağı çalışma raporlarında ayrıca kuruluşların önümüzdeki 10 yıl içinde yapmayı planladığı icraatları ve uygulamaları da bulunacak.

türkiye

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber