Vali Azizoğlu, karla mücadelede konusunda değerlendirmelerde bulundu

Ardahan Valisi Seyfettin Azizoğlu, karla mücadele çalışmaları konusunda değerlendirmelerde bulundu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Aralık 2013 17:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Vali Azizoğlu, karla mücadelede konusunda değerlendirmelerde bulundu

Soğuk ve yağışlı havaların etkili olduğu Ardahan'da karla mücadele çalışmalarını değerlendiren Vali Seyfettin Azizoğlu, Ardahan'da karla mücadele konusunda ekiplerin çalışmalarının aralıksız sürdüğünü söyledi. Kar yağışı nedeniyle zaman zaman köy yollarında aksaklıkların olduğunu belirten Vali Azizoğlu, İl Özel İdaresi ekipleri ile Karayolları ekipleri tarafından yolların trafiğe açılması konusunda yoğun çalışmaların yapıldığını kaydetti.

Vali Azizoğlu, son bir hafta içerisinde karla mücadele konusunda Posof ve Göle ilçelerinde hastaneye gitmek üzere yola çıkan 6 hastanın kar yağışı ve tipi nedeniyle yolda mahsur kaldığını, bu süreçte İl Sağlık Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin Jip tipi Ambülanslarla bölgeye ulaşarak hastalara müdahale ettiğini bildirdi.

Kar yağışı ve tipinin yoğun olduğu bölgelerde toplamda 253 köy yolunun ulaşıma kapandığını da belirten Vali Azizoğlu, İl Özel İdaresi ve Karayolları ekiplerinin yürüttüğü çalışmalar sonucunda yolların yeniden ulaşıma açıldığını ve yollarda mahsur kalan 7 aracında ekipler tarafından kısa sürede kurtarıldığını kaydetti.

Bu gün itibariyle Ardahan'da kapalı yolun bulunmadığına işaret eden Vali Azizoğlu, karla mücadele konusunda üzerine görev düşen bütün birimlere talimat verdiğini, vatandaşların yollarda mağdur olmaması için gerekli önlemleri önceden aldıklarını sözlerine ekledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber