'Yarınlara Bir Fidan' projesi kapsamında ağaç dikildi

Şanlıurfa Yenişehir Gençlik Merkezi, Orman Bölge Müdürlüğünden temin ettiği 200 fidanla Şanlıurfa Gap Arena Stadının yanındaki beş bin kişilik kapalı spor salonunun çevresinde fidan dikimi gerçekleştirdi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Aralık 2013 22:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
'Yarınlara Bir Fidan' projesi kapsamında ağaç dikildi

Şanlıurfa Yenişehir Gençlik Merkezi, Orman Bölge Müdürlüğünden temin ettiği 200 fidanla Şanlıurfa Gap Arena Stadının yanındaki beş bin kişilik kapalı spor salonunun çevresinde fidan dikimi gerçekleştirdi.

Şanlıurfa Yenişehir Genlik Merkezi yeni bir etkinliğe daha imza atarak yeşil bir doğa için el ele verdi projesiyle Gençlik Merkezi çalışanları ve üyeleri ile beraber Gap Arena Stadının çevresine fidan diktiler. Doğanın dengesinin bozulması ile gelecek nesli bekleyen türlü tehlikeleri bugünden önlemek ve onlara havası temiz, oksijeni bol bir dünya bırakmak için gönüllü üyelerle birlikte fidan dikiminde bulundular.

Proje hakkında görüşlerini dile getiren Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız: Böyle güzel faaliyetlerin gençlerimize güzel davranışlar sergilediğini dile getirerek sözlerine şöyle devam etti: Gençler toprakla buluşturacağınız fidanların tıpkı sevginiz gibi büyüyeceğini, gökyüzüne uzanan yaprakları ile yaşamımızı sağlayan ağaçların oksijenimizi üretecek fidanların gelecek kuşaklara yeşil bir ortam oluşturacağını söyledi.Ayrıca Yenişehir Gençlik merkezi çalışanlarına ve üyelerine böyle projelerinden dolayı teşekkürlerini dile getirdi.

Yenişehir Gençlik Merkezi Müdürü Abdullah Canbeyli:"Bir kuşağın diktiği ağacın gölgesinde gelecek kuşaklar serinler. Gençlerimizin bu konuda çevreye duyarlı olup, el ele verip böyle güzel bir etkinlik gerçekleştirmesi çok güzel bir duygu. Bu güzel projeye ön ayak olduğumuz için de ayrıca mutluyuz."dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber