Yarın hava yağışlı olacak

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Nisan 2006 13:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nden alınan hava tahminlerine göre, yarın hava yağışlı olacak. Yağış alan yerlerde hava sıcaklığı azalırken, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak. Buna göre, bazı bölgelerde beklenen hava durumları şöyle:

"Marmara Bölgesi parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra doğusu çok bulutlu. Ege Bölgesi, parçalı ve çok bulutlu, Afyon ve çevreleri sabah saatlerinde sağanak yağışlı. Akdeniz Bölgesi parçalı ve çok bulutlu, sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı, yağışlar Doğu Akdeniz'in iç kesimlerinde de etkili olacak. İç Anadolu çok bulutlu, yağmur ve sağanak yağışlı. Kuzeybatısında beklenen yağışlar sabah saatlerinde hafif olarak görülecek. Karadeniz parçalı ve çok bulutlu Batı Karadeniz'in iç kesimleri ile Orta ve Doğu Karadeniz sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışlar Orta ve Doğu Karadeniz'de etkili olacak. Doğu Anadolu parçalı ve çok bulutlu sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı. Yağışlar kuzey ve batısında etkili olacak. Güneydoğusu'ndaki yağışlar hafif olarak bekleniyor. Güneydoğu Anadolu parçalı ve çok bulutlu sağanak yağışlı."

Yağışlar doğusunda hafif olarak görülecek. Hava sıcaklığı yağış alan yerlerde azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber