Edip Uğur'dan ilk köy ziyareti

AK Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Edip Uğur, seçim çalışmaları kapsamında ilk köy ziyaretini gerçekleştirdi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Aralık 2013 17:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Edip Uğur'dan ilk köy ziyareti

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Edip Uğur, eşi Nurgül Uğur ile birlikte merkez Çayirhisar köyünde AK Parti Balıkesir Kadın Kolları yönetim kurulu üyesi Fatma Ülkat'ın babasının mevlit programına katıldı. Ahmet Edip Uğur, Ankara'ya gitmeden önce ziyaret etti. Çayırhisar köyünde ilk köy ziyaretini gerçekleştirmiş olurken köy kahvesinde ve mevlit evinde köylü vatandaşlarla uzun süre görüşüp sohbet etti. Aynı zamanda köylülerin sıkıntılarını da dinleyen Ahmet Edip Uğur, Balıkesir Büyükşehir Belediye seçimlerinin büyük önem taşıdığını esasen 2014 Mart ayındaki mahalli idareler seçimlerinin çok büyük önem arzettiini ve bu kapsamda adaylığıyla ilgili bilgiler verdi. Çayırhisar köyünde vatandaşlarla seçim sohbeti yapan Ahmet Edip Uğur'a AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Mutlu Aydemir, Başkan Yardımcısı ve Yürütme Kurulu Üyesi Diba Aksoy Telaşeli ve yönetim kurulu üyeleri eşlik etti. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Uğur, adaylığının açıklandığı günden itibaren hazırladığı yoğun program kapsamında beraberinde İl Teşkilatı ve milletvekilleri olduğu halde bugüne kadar hiç durmaksızın Balıkesir'in tüm ilçelerini ziyaret ederek görüşmelerde bulunup, kendisini tanıttı, yerel seçimlerde AK Parti'ye ve Büyükşehir Adayı olarak kendisine oy istedi.

Ahmet Edip Uğur köydeki ziyareti ve temaslarının ardından eşiyle beraber Ankara'ya hareket etti. Bu arada, İl Kadın Kolları yönetimindeki AK Kadınlar da Çayırhisar'daki mevlit programının ardından köylü kadınlarla sohbet ettiler. Ahmet Edip Uğur'un Ankara'daki temaslarının ardından önümüzdeki hafta Balıkesir'e dönmesi ve seçim çalışmalarına devam etmesi bekleniyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber