Kayıp balıkçıyı arayan dalgıçlar hastanelik oldu

Adana'da kayığın alabora olması sonucu kaybolan balıkçıyı arama çalışmaları sırasında iki dalgıç rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Aralık 2013 20:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kayıp balıkçıyı arayan dalgıçlar hastanelik oldu

Seyhan Baraj Gölü'nde aşırı rüzgar nedeniyle alabora olan kayıkta bulunan kayıkçı Hacı Osman Gönen (53), Rabi Akkor (30) ve Ahmet Kocabey (44) sualtı ekipleri tarafından kurtarılmış, Turgut Bülbül (31) ve Kenan Özgür Akatay (29) ise bulunamamıştı.

Hava koşullarının düzelmesinin ardından başlatılan arama çalışması sonucu Kenan Özgür Akatay'ın cesedi, 2 günlük çalışmanın ardından dalgıçlar tarafından dün kıyıya yaklaşık 200 metre uzaklıkta bulundu.

Adana, Mersin Su Altı Polisleri ve Sivil Savunma Arama Kurtarma Ekiplerinin dalgıçları bugün sabah saatlerinden itibaren kaybolan Turgut Bülbül'ü de bulmak için çalışma başlattı. Sabah dalan polis dalgıçlarından biri kulağından rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Öğleye doğru ise dalgıçlardan birinin tüpünde problem yaşandı. Bunun üzerine dalgıç birden 25 metre derinlikten suyun yüzüne çıktı. Rahatsızlanan dalgıç, arkadaşları tarafından karaya çıkarıldı.

Ambulans ile hastaneye kaldırılan dalgıçın basınç odasına alındığı öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber