Balıkesirli kulaçlar İstanbul'dan başarıyla döndü

İstanbul'da düzenlenen Merve Terzioğlu Yıldızlar Türkiye Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası'na Balıkesir'den katılan İlayda Kargın Türkiye 2.'si oldu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Aralık 2013 20:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Balıkesirli kulaçlar İstanbul'dan başarıyla döndü

Yüzme Federasyonunun 12 ila 15 Aralık tarihlerinde İstanbul'da düzenlediği Merve Terzioğlu Yıldızlar Türkiye Kısa Kulvar Şampiyonasında 50 metre sırt müsabakasının Türkiye finalinde 31 saniyede tamamlayan İlayda Kargın birinciliği Fenerbahçeli sporcunun kazandığı yarışta Türkiye ikincisi olma başarısı gösterdi. 39 sporcunun katıldığı final yarışı nefes kesti. Balıkesir Karesi Spor Kulübünün yüzücüszü İlayda Kargın'ın başarısı Balıkesir'de büyük sevinçle karşılandı. Öte yandan, Balıkesir'in gururu olan yıldız kulaç İlayda Kargın ayrıca 37 sporcu arasında yapılan bir değerlendirmede de milli takıma seçilme kriterlerine de sahip oldu.

İstanbul'daki yüzme yarışlarında Balıkesir Yıldız Kulaçlar Spor Kulübünden katılan Öykü Varyöz ise 37 sporcunun katıldığı müsabakalardan; 100 metre sırt kategorisinde 1 dakika 7 saniye ile Türkiye 4.'sü, 50 metre kelebekte 30.52 saniye ile Türkiye 6.'sı ve 50 metre sırtta 31.83 saniye ile Türkiye 7.'si ve 200 metre sırtta 2 dakika 31.23 saniye ile Türkiye 13.'sü oldu. Kerem Ogan ve Mustafa turgut Kılnamaz isimli yüzücüler de kelebek, karışık ve serbest yüzmede derece elde edemezken iyi bir yarış çıkardılar. Balıkesir Yüzme İl Temsilciliği yetkilileri tüm sporcuları başarılarından dolayı tebrik etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber