Özdal Üçer: Sizi vururum

BDP Van Milletvekili Özdal Üçer, bu kez Meclis’te olay çıkardı.

Kaynak : Habertürk
Haber Giriş : 21 Aralık 2013 09:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Özdal Üçer: Sizi vururum

Daha önce doktor döven, polisi tehdit eden, seçim bölgesindeki Kur'an kurslarının kapısına kilit vurulmasını isteyen, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a ağır hakaretlerde bulunan BDP Van Milletvekili Özdal Üçer, bu kez Meclis'te olay çıkardı. Üçer, bu kez TBMM Gelen Kurulu'nda eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ'a saldırdı. "Anneme dua edin, böyle olmasaydı sizi de Başbakan'ı da vururdum" diyen ve Akdağ'a saldıran Üçer'in hamlesi araya giren milletvekillerince engellendi.

AKDAĞ'A "CANI CEHENNEME" DEDİ

Yanından geçerken Üçer'in Bakan Akdağ'a "Kızıma, aileme ve eşime yaptığının ahını bulacaksın. Aynısı senin ailenin başına geldiğinde ne hissettiğimi anlayacaksın" dediği öğrenildi. Üçer'in ayrıca Eski Bakan Akdağ ve Van'da dövdüğü doktorla ilgili "canınız cehenneme" dediği ifade edildi.

"SİZİ DE BAŞBAKAN'I DA VURURDUM"

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan eski Bakan Recep Akdağ, "Genel Kurul'da BDP'li Milletvekili Sırrı Sakık ile sohbeti ettiğim sırada adını zikrettiğiniz adam yanıma geldi, 'Ben size beddua ediyorum' dedi. 'Çocuğum yaralandığında size doktorun tavrını anlatmıştım' dedi. Kendisi doktora tokat atmıştı. Ben de kendisine 'Beddua iki yönlü bir şeydir. Haklıysanız bana, değilseniz size döner' dedim. 'Anneme dua edin, böyle olmasaydı sizi de Başbakan'ı da vururdum' dedi ve üstüme geldi. Arkadaşlar tuttular. Ben de adam vurmanın bu kadar kolay olmadığını söyledim. Bütün olup bitenleri söz konusu vekilin ruhsal durumuna bağlıyorum." dedi

Meclis'te yumruklaşma

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber