KO-MEK'ten kursiyerlerine tiyatro şenliği

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları (KO-MEK) Drama kursiyerleri Büyükşehir Şehir Tiyatroları’nın “Dişi Horoz” adlı oyununu izledi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Aralık 2013 12:06, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
KO-MEK'ten kursiyerlerine tiyatro şenliği

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları (KO-MEK) Drama kursiyerleri Büyükşehir Şehir Tiyatroları'nın "Dişi Horoz" adlı oyununu izledi.

KO-MEK, kursiyerlerinin aldıkları eğitimleri pekiştirmesi amacıyla farklı etkinliklere imza atıyor. Bu kapsamda Maria Anne ve Mimar Sinan KO-MEK kurs merkezlerinin drama branşı kursiyerleri, eğitimini aldıkları bilgilerin uygulamalarını görmek için Gölcük Kazıklı Kervansaray Sahnesi'nde gösterimde olan Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları'nın "Dişi Horoz" adlı oyununu izledi.

Drama branşıyla başlayan tiyatro şenliğine farklı kurslarda eğitim alan kursiyerler de katıldı. Kursiyerler, usta öğreticileri nezaretinde izledikleri oyunun bitiminde kendileri için çok faydalı bir etkinlik olduğunu söyledi. Yakın zamanda da Bahçecik KO-MEK Kurs Merkezi'nden 50 kişilik kursiyer grubu Şehir Tiyatrosu'nun "Töre" oyununun galasına katılmıştı. 10. yılını kutlayacak olan KO-MEK, meslek sahibi yaptığı vatandaşlara birbirinden farklı etkinlikle sos-kültürel bir bakış açısı da kazandırıyor. Kursiyerlerine KO-MEK Doğa Sevenler çalışması ile sporu, Kitap Kampanyası ile okumayı, Tiyatro Şenliği ile sanatı sevdiriyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber