MMO 'İş Sağlığı Ve Güvenliği' protokolü imzaladı

Makina Mühendisleri Odası (MMO) Samsun Şube ve Kuzey İş Sağlığı ve Güvenliği Lisanslı Eğitim Hizmetleri Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi ile “İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimleri” hakkında protokol imzaladı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Aralık 2013 18:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
MMO 'İş Sağlığı Ve Güvenliği' protokolü imzaladı

Makina Mühendisleri Odası (MMO) Samsun Şube ve Kuzey İş Sağlığı ve Güvenliği Lisanslı Eğitim Hizmetleri Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi ile "İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimleri" hakkında protokol imzaladı.

Protokol, MMO Samsun Şubesi'nde MMO Samsun Şube Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Gürkan ve Kuzey İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitim Koordinatörü Çiğdem Özkan tarafından imzaladılar.

İmzalanan protokol gereği, MMO Samsun Şubesi üyeleri ve birinci derece yakınlarının katılım sağlayacağı "C sınıfı İş Güvenliği Uzmanlığı" ve "Belge Yükseltme Eğitimleri"nde o tarihteki kurs fiyat tarifesi üzerinden yüzde 20 indirimden faydalanabilecekler. İmzalanan protokol ile ilgili açıklama yapan MMO Samsun Şube Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Gürken," Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube olarak üyelerine yönelik sürdürdükleri çalışmalarında bir artı daha kazandırdık.İş Sağlığı ve Güvenliği alanında Kuzey İş Sağlığı ve Güvenliği ile protokol imzaladık.üyelerimize yönelik sürdürdüğümüz çalışmalara devam edeceğiz. İmzalanan protokollerle üyelerimize yeni ve nitelikli seçenekler oluşturmak istiyoruz " dedi.

Başkan Gürkan, İş Sağlığı ve Güvenliği konusunda hizmet alan vatandaşları Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'ndan yetki almamış firmalar konusunda" uyardı.

Kuzey İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitim Koordinatörü Çiğdem Özkan ise MMO Samsun Şubesi üyelerine kaliteli eğitim kadrosu ile hizmet vereceklerinden dolayı memnun olduklarını söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber