Bilecik Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin bakımsızlığına tepki

Bilecik’in şehirlerarası otobüs terminali bakımsızlıktan adeta dökülürken, daha temiz otogar içersinde müşterilerine hizmet vermek istediklerini belirten firma sahipleri "Bu durum ne bize, ne de yolcularımıza yakışmıyor” diye duruma tepki gösterdiler.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Aralık 2013 11:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Bilecik Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin bakımsızlığına tepki

Her gün binlerce kişinin kullandığı otogar çevresindeki duvarların sıvalarının dökülmesi ve yer yer çalıların kaplaması kötü bir görüntü oluşturuyor. Nemden dolayı sıvaları dökülmüş ve tahrip olan duvarların yanı sıra otogarın üst tarafındaki Şirinkent sitelerine giden asfalt yolun altından geçen yağmur gideri suları da otogarın içine akıyor. Bu durumda, yağmur ve eriyen kar sularının otogarın içine akması sonucu çevre çamur ve pislikle kaplanıyor.

Otobüs firma sahipleri, daha temiz otogar içersinde müşterilerimize hizmet vermek istediklerini belirttiler. Otogarın sanki kaderine terk edildiğini anlatan firma sahipleri "Buraya yıllardır bakım yapılmıyor. Cami ve tuvaletin olduğu yerde kokudan durulmuyor. Bir an önce yağmur suyu borusu otogar duvarın üstünde bulunan su giderine bağlanmalı. Biz ilgililere durumu bildirdik, fakat uzun zamandır netice alamadık Otogarlar bir şehrin aynasıdır. Otogarımıza hergün yüzlerce yolcu gelip gidiyor. Bu durum ne bize, ne de yolcularımıza yakışmıyor" diye tepkilerini dile getirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber