Okul-aile işbirliği başarı getiriyor

Nazilli Özel 23 Nisan Kreş Anaokulu ve Çocuk Kulübünde bulunan öğretmenler, tanışma ve kaynaşma kahvaltısında öğrenciler ve aileleri ile bir araya geldi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Aralık 2013 22:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Okul-aile işbirliği başarı getiriyor

Bir restoranda yapılan tanışma ve kaynaşma toplantısına veliler yoğun ilgi gösterdi. Düzenlenen etkinlikte veliler birbirlerini tanıma fırsatı bulurken, öğrenciler de doyasıya oyunlar oynayarak eğlenceli vakit geçirdiler. Aynı zamanda ata binen ve hayvan barınaklarını inceleyen çocuklar doğayla iç içe bir gün yaşadı. Toplantıda aileler sadece çocuklarının neyi öğrendiğini değil aynı zamandan nasıl öğrendiğini de gözlemleyerek eğitimcilere katkı sağlamaları konusunda bilinçlendirilirken, çeşitli faktörlere bağlı olarak çocuklarıyla yeterince zaman geçirme imkanı bulamadığını ifade eden anne-babaların çocuklarıyla geçirdikleri zamanda verimli olmak için nelere dikkat edileceği konusunda eğitimcilerden bilgi edindi.

Sorumlu Müdür Esin Ülkü Beyazıt, eğitimcilerin her öğrencinin bireysel farklılıklarına değer veren 'öğrenci merkezli' çalışmasını ve bunları güçlendiren programları hazırlayabilmeleri için ellerinden gelenin daha iyisini yapma gayretinde olduklarını dile getirerek katılımcı velilere teşekkür etti. Beyazıt, aile katılımının sadece okulda olmadığını bu tür etkinliklere katılarak da olacağını belirterek, bu tür etkinliklere her zaman yer verdiklerini söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber