Optimum sayesinde 18 yaşında evi oldu

- 18 yaşındaki Onur Tüzün bir ayakkabı aldı, ev sahibi oldu

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Aralık 2013 22:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Optimum sayesinde 18 yaşında evi oldu

Dokuz Eylül Üniversitesi Çalışma Ekonomisi Bölümü hazırlık sınıfı öğrencisi Onur, 10 Kasım'da Optimum'da yaptığı alışveriş sonrasında 4-Temmuz-15 Aralık tarihleri arasında düzenlenen 150 TL alışverişe ev kampanyasına katıldı. Binlerce kişinin katıldığı kampanyada şans 18 yaşındaki öğrencinin yüzüne güldü.

20 Aralık'da Optimum Outlet'te noter huzurunda yapılan çekilişte Yüksek Vadi Evleri'nden muhteşem bir daire kazanan Onur Tüzün "Şansıma güvenirim ama ilk defa hediye kazandım. İlk duyduğumda ev kazandığıma ben bile inanamadım. Gerçek olduğunu anlayınca, henüz 18 yaşındaki bir öğrenci olarak gerçekten havalara uçtum" diye konuştu.

Ailesi iş nedeniyle İzmir'den Tekirdağ'a taşınan ve Buca'da bir öğrenci arkadaşı ile kiraladıkları evi paylaşan Onur Tüzün, İzmir'i çok sevdiğini söylerek "İzmir tutkunuyum . Bu yüzden tüm tercihlerimi İzmir'de okumak yönünde yaptım, şimdi de İzmir'de ev sahibi oldum. Sevincimi kelimelerle anlatmam mümkün değil" dedi.

"OPTİMUM SAYESİNDE ARTIK EVİM VAR"

Kendisinin ve çevresindeki öğrenci arkadaşlarının ile hem ihtiyaçlarını karşılamak, hem de etkinlikleri takip etmek amacıyla sık sık Optimum'a gittiklerini belirten Onur Tüzün, "Kışı rahat geçirmek amacıyla aldığım bir çift ayakkabı sayesinde tüm geleceğimi güvende hissettiren bir de ev sahibi oldum. Artık gönül rahatlığıyla tüm dikkatimi derslerime verebileceğim, Optimum'a çok teşekkür ederim" sözleri ile mutluluğunu ifade etti. Dokuz Eylül Üniversitesi'nde öğrenci olan Onur Tüzün'e dairenin anahtarı 29 Aralık'ta Optimum AVM'de düzenlenecek törenle verilecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber