Takvim: Hela Genel Müdürleri

Haber Giriş : 29 Nisan 2006 10:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kadrolaşma oyunları! 19 TMO yöneticisi, emekliliği kabul etmeyince tuvalet saymakla görevlendirildi!.

Yetişmiş insanlara eziyet
TOPRAK Mahsulleri Ofisi'ni adamlarıyla dolduran iktidar, emekliliği kabul etmeyen eski yöneticileri yıldırmak için 'benzersiz' görevler icat etti. TMO'da genel müdürlük ve daire başkanlığı yapmış 19 isim, yeni yönetim tarafından Anadolu'daki tesislerdeki tuvaletleri saymakla görevlendirildi.

İŞKENCENİN BÖYLESİ...
YILLARCA genel müdürlük yapmış kelli felli isimler; Batman, Samsun ve Kayseri gibi illere giderek, tesislerin banyo, tuvalet, mutfak malzemesi, klima, masa gibi ihtiyaçlarını saptayacak. Görülmemiş işkenceye maruz kalan bürokratların, bu ilginç görev için sadece 3 günü var.

Tuvalet sürgünü

Toprak Mahsulleri Ofisi'nden 19 üst düzey bürokrat ve müşavir; Batman, Eskişehir, Kayseri gibi illere giderek tuvalet sayacak....

Toprak Mahsulleri Ofisi'nde (TMO), bugünlerde ilginç bir olay yaşanıyor. Eskiden üst düzey görev yapan bürokratlar, iktidar değişiklikleriyle kadroları kaydırıldıktan sonra emekliliğe zorlanmak için ilginç görevlere getiriliyor.

TMO Genel Müdürü İsmail Kemaloğlu imzasıyla, Personel ve Eğitim Daire Başkanlığı'na gönderilen yazıya göre, 19 uzman bürokrat ve müşavir, Batman, Samsun, Kayseri gibi illere gönderilecek. Yaşları 46 ile 64 arasında değişen bürokratlar, müdürlüğe ait tesislerin banyo, tuvalet, mutfak klima, masa gibi ihtiyaçlarını sayacak ve görevli oldukları 3 gün içinde, tesislerdeki eksiklikleri saptayıp hazırlayacakları raporu Genel Müdür'e sunacaklar.

'MERKEZ VALİSİ GİBİLER!'
Tuvalet saymaya gidecek bürokratlara 200 YTL harcırah verilecek. 19 görevli bu duruma isyan ederken, Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdür Yardımcısı Şükrü Yıldız, bürokratların "tuvalet sayma" göreviyle ilgili şunları söyledi: "Kurumumuz tarafından görevlendirilen bu kişiler, 'merkez valisi' gibiler, kuruma gelir, gazete okur giderler. Biz bunlara çeşitli görevler vererek, tecrübelerinden yararlanmayı amaçladık. Daha önce de bu tür görevlere gönderdik. Böyle görevlerden ötürü emekli olup olmamak, onların bileceği bir iştir."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber