Kız öğrencilerin ödev kavgası

Adana'da öğretmenin verdiği ödevi paylaşamayan açık lise öğrencisi kızlar birbirine girince karakolluk oldu

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Aralık 2013 11:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kız öğrencilerin ödev kavgası

Adana'da öğretmenin verdiği ödevi paylaşamayan açık lise öğrencisi kızlar birbirine girince karakolluk oldu.

Edinilen bilgiye göre olay merkez Yüreğir ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre açık liseden ortaöğretim eğitimini devam ettiren N.A. (20) ve S.G.(25) birlikte eğitim gördükleri açık liseye gitti. H.A.'da (17) ablası T.A. (18) ile birlikte öğrenim gördüğü açık liseye gitti. Derse giren öğrencilere öğretmen tek tek ödev vermeye başladı. Öğretmenin verdiği bir ödeve hem N.A ile S.G. hem de H.A. ile T.A. talip oldu. Ancak öğretmen ödevi N.A. ile S.G.'ye verdi. Bunun üzerine H.A. ile T.A. ödevi alan arkadaşlarının yanına gelerek "k... o ödev bizimdi biz yapacaktık" dedi.

Bunun üzerine iki kız arkadaş "K..." kötü anlama geliyor neden bize hakaret ettiniz?" dedi. Bunun üzerine abla kardeş, kızlarının üzerine yürüyerek saçlarından tutup darp etmeye başladı.

Hemen çevredeki kızlar ve öğretmenler gelerek kavgayı araladı. N.A. ve S.G. kız kardeşlerden şikayetçi oldu. Bunun üzerine olay yerine polis merkezi ekipleri geldi. Kızlar polis tarafından karakola götürüldü. İfadeleri alınan kızlar serbest bırakıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber