Okulda parti

Tavşanlı’da eğitim veren Hayme Ana Anaokulu öğrencileri, “Bir yaş daha büyüyorum“ temasıyla okullarında yıl sonu partisi düzenledi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Ocak 2014 15:02, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:58

Minikler pasta keserek doyasıya eğlendi.

Hayme Ana Anaokulu öğrencileri 2014 yılını okullarında düzenledikleri partiyle karşıladı. Okulda eğitim alan öğrencilerin "Bir yaş daha büyüyorum" temasıyla hazırladıkları partide pastalar kesildi, eğlenceli müzikler eşliğinde oyunlar oynandı. Bu arada yıl boyunca kurallara uyan ve sınıflarını titizlikle kullanan sınıflar ödüllendirildi.

Okul öğretmenlerinden Tuğba Gümüş, aktif ve keyifli bir dönemi taçlandırdıklarını söyleyerek her sınıfa ayrı ayrı doğum günü partisi yapmaktansa tüm öğrencilerin katıldığı bir etkinlikle çocukları sevindirmek istediklerini kaydetti. Gümüş, "Bir çok öğrencimiz var. Tüm öğrencilerimize ayrı etkinlik yapsaydık eğitim sistemimizi aksatacaktı. Yeni yılla birlikte çocuklarımızın doğum günlerini kutlamış olduk. Bu tarz eğlenceleri çocuklarımız çok seviyor. 2013 yılını okul olarak aktif ve keyifli geçirdik. Velilerimizde bizlere destek veriyor. Hayme Ana Anaokulu olarak tüm velilerimizin yeni yılını kutluyor, sağlık ve mutluluk diliyoruz" dedi. (İÖ-EFE)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber