Ekmek teknesinde kalp krizi geçiren dolmuş şoförü öldü

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde, aracında kalp krizi geçiren dolmuş şoförü, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Ocak 2014 19:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Ekmek teknesinde kalp krizi geçiren dolmuş şoförü öldü

Edinilen bilgiye göre, 11 M 5014 plakalı halk dolmuşunda şoförlük yapan Ertekin Bayhan (47), 2 nolu hatta çalışırken sabah saatlerinde kalp krizi geçirdi. Dolmuş şoförü Bayhan, araç sahibi ve aynı zamanda akrabası olan Köksal Kacır'ı arayarak rahatsızlandığını haber verdi. Araç sahibi Kacır, hemen aracın başına gelerek Ertekin Bayhan'ı Bozüyük Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne götürdü. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından Eskişehir Osmangazi Tıp Fakültesi'ne sevk edilen Ertekin Bayhan'ın yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı öğrenildi.

Kalp krizi sonrasında hayatını kaybeden Bayhan'ın ani ölümü ailesi ve şoför arkadaşlarını yasa boğarken, Bayhan'ın cenazesi Akpınar Mahallesi Camii'nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Konuyla alakalı açıklamalarda bulunan Bozüyük Halk Dolmuşları ve Minibüsçüler Derneği Başkanı Köksal Kacır, Ertekin Bayhan'ın hem akrabası hem de dolmuş şoförü olduğunu söyleyerek, yaşadığı üzüntüyü dile getirdi. Kacır, "Yaklaşık 7 yıldır camiamızda dolmuş şoförlüğü yapıyordu. Aynı zamanda benim akrabam, eniştemdi. Ama bugün cenazesinde gördüm ki bütün Bozüyük'ün eniştesi olmuş. Allah rahmet eylesin. Çok üzgünüm, geride kalanlarına, bizlere sabırlar versin" dedi.

Cenazeye iş ve siyaset dünyasının önde gelenlerinin yanı sıra ailesi, akrabaları, dolmuş şoförü arkadaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber