Ziya Selçuk Cumhuriyet'e konuştu.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 07 Mayıs 2006 12:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığından ayrılan Ziya Selçuk Cumhuriyet'e konuştu. Selçuk'un istifa kararında Bakanlığın izlediği ihale politikaları ve bakanlıktaki bürokratik yapılanmanın etkili olduğu belirtilen haberde, TTK Başkanı Prof. Dr. Ziya Selçuk,Cumhuriyet'e şu açıklamayı yaptı.

"Ben şu anda üretecek ve verimli olacak bir ortam bulamıyorum. Benim işlerim yürümüyor.

Ben karakterim gereği, efendim şu şunu yaptı bu bunu yaptı demem. İyi şeyler olur, kötü şeyler olur. Ben sadece çalışma ortamı bulamıyorum. Benim sıkıntım bu.

Yoksa gerisi dedikodu.

Ben hiçbir zaman tekil olaylarla uğraşmadım, uğraşmam da. Öyle bir derdim yok. Sadece total olarak böyle bir imkan bulamadığım gibi. Tek tek şikayetim yok yani."

Cumhuriyet gazetesinin haberinde Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı görevine getirilecek isim konusunda henüz bir netleşme olmadığı belirtilirken İlköğretim Genel Müdürlüğü için Başbakanb Erdoğan'ın kuzeni olan Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Er'in adının geçtiği belirtildi.

Cumhuriyet'in haberinde Bakanlıktaki bir üst düzey bürokratın "Sayın Özdemir ve Selçuk özellikle bir isimle anlaşamıyorlar. Yalnız onlar değil, birçok isim aynı kişiyle ters düşüyor. Önümüzdeki günlerde yeni istifala gelebilir" dediği kaydedildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber