Üniversiteli gençlerin alemi... 1 kişi öldü

Haber Giriş : 09 Mayıs 2006 13:52, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İZMİT'teki prefabrik konutlarda kızlı- erkekli üniversitelilerin düzenleediği partide alkolün de etkisiyle tabancanın namlusunu başına dayayıp ?Bakalım patlayacak mı?'' diyerek tetiğini çeken 21 yaşındaki Sinan Akkaya, olay yerinde öldü. Evde uyuşturucu hap ve çok sayıda içki şişesi bulan polis, soruşturma başlattı.

Olay, dün gece geç saatlerde Cumhuriyet Mahallesi'ndeki ODTÜ Prefabrikevleri E- 2 numarada meydana geldi. Ailesi Tokat'ta oturan Dicle Üniversitesi öğrencisi Sinan Akkaya, bir süre önce Kocaeli Üniversitesi'nde okuyan amcasının oğlu 19 yaşındaki Gökhan Akkaya'ı ziyarete geldi. Amcasının oğlu ile çoğu aynı üniversitede okuyan kızlı erkekli grup arkadaşları 22 yaşındaki N.E., 26 yaşındaki C.G., 23 yaşındaki N.Ö. ve 22 yaşındaki E.İ. ile birlikte evde verilen partiye katılan Sinan Akkaya, bir süre içki içti. İddiaya göre ilerleyen saatlerde alkolün de etkisiyle amcasının oğlu Gökhan'a ait olduğu öne sürülen 9 milimetre çapındaki ruhsatsız tabancayı alıp şakağına dayayan Sinan Akkaya, ?Bakalım patlayacak mı?'' deyip tetiği çekti.

Başına saplanan kurşunla kanlar içinde kalan Sinan Akkaya olay yerinde can verdi. Bunun üzerine polisi arayan gençler olayı anlattı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis yaptığı araştırmada çevrede uyuşturucu hap ve çok sayıda içki şişesi buldu. Gençlerin ifadelerine başvurulurken, Akkaya'nın kesin ölüm nedeninin saptanabilmesi için otopsi yapılmasına karar verildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Milliyet

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber