Nilüferli öğrencilerden TEOG'da büyük başarı

Başarılarına her geçen gün yenilerini ekleyen Nilüfer Eğitim Kurumları'nda eğitim gören İlkbahar Koleji öğrencisi Şefika Zeynep Öztürk ve Yıldırım Koleji öğrencisi Rana Karababa, bu yıl ilk defa uygulamaya konulan TEOG (Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş) sınavında tüm soruları doğru cevaplayarak Türkiye ve Bursa'da derece elde etti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Ocak 2014 18:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Nilüferli öğrencilerden TEOG'da büyük başarı

Milli Eğitim Bakanlığınca bu yıl ilk kez 8. sınıflar için düzenlenen merkezi ortak sınav olan TEOG sınavında bütün soruları doğru cevaplayarak yüksek başarı elde eden Nilüfer İlkbahar Koleji öğrencisi Şefika Zeynep Öztürk ve Nilüfer Yıldırım Koleji öğrencisi Rana Karababa, önce ailelerinin sonra öğretmenlerinin gurur kaynağı oldu. Bu yeni sisteme göre uygulanan sınavda öğrenciler, 6 dersten 6 ayrı sınava tabii tutuldu.

Öğrencilerin eğitimleri ile ilgili bilgi veren Nilüfer Eğitim Kurumları Genel Müdürü Ali Dilitatlı "Öğrencilerimiz Rana Karababa ve Şefika Öztük'ün tebrik ediyorum. Sınavlarda büyük başarı elde etmelerini, öğretmenlerimizin fedakarca yaklaşımlarına ve öğrencilerimizin azimle, canla başla ve inanarak çalışmalarına borçluyuz. Biz çocuklarımızı hiçbir zaman bir yarış psikolojisi içine sokmadık, onlara inanarak başarmayı aşılamaya çalıştık" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber