İzmir Valisi Toprak artık Twitter'da

İzmir Valisi Mustafa Toprak, birçok devlet yöneticisinin etkin kullandığı sosyal medya aracı Twitter hesabını kullanmaya başladı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Ocak 2014 22:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
İzmir Valisi Toprak artık Twitter'da

İzmir Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, valiliğin hizmet ve faaliyetlerini daha geniş toplum kesimlerine ulaştırabilmek amacıyla sosyal medyanın etkin olarak kullanıldığı, Vali Mustafa Toprak'ın özel olarak ilgilendiği ve kentte yapılan tüm hizmetlerin sosyal medya aracılığıyla anında duyurulmasının hedeflendiği belirtildi. Valilik, Twitter'da oluşturduğu profillerle, günlük haber akışını aktararak, program bilgilendirmelerini yapacak.

Vali Toprak yaptığı yazılı açıklamada şunları kaydetti: "Şeffaf yönetim anlayışının bir gereği olarak, kurumsal hizmet ve faaliyetlerimizi daha geniş kitlelere duyurmak arzusu ve çabası içindeyiz. Bunun için teknolojinin insanlara sunduğu tüm iletişim olanaklarını kullanmak istiyoruz. Bu maksatla, twitter'da İzmir Valiliği adına kurumsal bir hesap oluşturarak, sosyal medyadaki yerimizi aldık, İzmir Valiliği olarak Ege'nin incisi İzmir'imizi tüm dünyaya daha iyi tanıtma imkanı bulacağız"

Vali Toprak'ın https: //twitter.com/ValiToprak, https: //twitter.com/izmirvalilikbsn adreslerini kullanacağı ifade edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber