3 yıllık maaş taahhüdünde bulunan emekliye 450 TL

DenizBank,emeklilere yönelik başlattığı kampanya ile emekli maaşını DenizBank'a transfer eden emeklilere hoş geldin hediyesi olarak 400 TL nakit ödül verileceğini duyurdu.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 22 Ocak 2014 16:20, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00
3 yıllık maaş taahhüdünde bulunan emekliye 450 TL

Denizbank,emeklilere yönelik başlattığı kampanya ile emekli maaşını Denizbank'a transfer eden emeklilere hoş geldin hediyesi olarak 400 TL nakit ödül verileceğini duyurdu. Ödül kazanan emekli, mobil cüzdan uygulaması fastPay'i indirmesi durumunda ise ek olarak 50 TL daha hediye kazanacak. Denizbank bu uygulama ile emeklilerin toplamda 450 TL tutarında nakit ödül kazanma fırsatı yakalayacaklarını duyurdu.

Denizbank'tan konuya ilişkin yapılan açıklamada, kampanyaya katılan emeklinin ilk maaşının Denizbank hesaplarına yatmasını takip eden ay içerisinde maaş hesabına kazanmış olduğu ödülün yatırılacağı bildirildi.Kampanya avantajlarından Kurtaran Hesap başvurusu onaylanan ve 1 Mayıs 2014 tarihine kadar SGK emekli maaşını Denizbank'tan almaya başlayan emekliler faydalanabilecek. Emeklilerin ödüle hak kazanabilmesi için maaşını 3 yıl taahhüt ile Denizbank aracılığı ile alması gerekiyor

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber