Maskeli hırsızlar güvenlik kamerasına yakalandı

Bursa'da bir büfeye giren yüzü maskeli şahıslar, 10 bin lira değerindeki malzemeyi alarak kayıplara karıştı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Ocak 2014 10:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Maskeli hırsızlar güvenlik kamerasına yakalandı

Bursa'da bir büfeye giren yüzü maskeli şahıslar, 10 bin lira değerindeki malzemeyi alarak kayıplara karıştı. Saniye saniye güvenlik kameralarına yakalanan şahısların, görüntülenmemek için kameraları çevirmek istemesi dikkatlerden kaçmadı.

Olay, dün gece saat 04.30 sıralarında Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesinde bir büfede meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, M.G.'ye ait büfenin önüne gelen 3 kişi, ilk önce dış cephedeki kameranın yönünü değiştirerek kapının korkuluğundaki kilitleri kırdı. İçeri giren maskeli 2 kişi, kasadaki parayı kontrol ettikten sonra, rafta bulunan sigaraları poşetlere doldurmaya başladı. Dışarıyı kontrol eden kişinin fark etmesi üzerine içerideki kameranın da yönünü değiştirmek isteyen yüzü maskeli şahıslardan biri, kameraya sopayla vurmasına rağmen amacına ulaşamadı. Yaklaşık 10 bin liraya yakın sigara ve çeşitli malzemeyi poşetlere koyan şahıslardan biri, poşetleri çevreyi kontrol ederek dışarı çıkardı. Poşetleri dışarı çıkaran şahıs, 10 dakika sonra tekrar büfedeki arkadaşının yanına geldi. Şahıslar, tezgahın önünde bulunan çikolata ve çakmaklardan da aldıktan sonra büfeden hızla uzaklaştı.

GÖRDÜKLERİNE İNANAMADI

Sabah işlettiği büfeye gelen M.G., kapı kilidinin kırık olduğunu fark etti. İçeri girdiğinde sigaraların yerinde olmadığını ve malzemelerin dağınık olduğunu fark eden M.G., ne yapacağını şaşırdı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleriyle birlikte güvenlik kameralarını inceleyen M.G., gördüklerine inanamadı. Olay yeri inceleme ekipleri, hırsızların yakalanması için kırılan kilidin ve büfenin içerisinde parmak izi çalışması yaparken, kaçan şahısları bulmak için gerekli soruşturma başlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber