MHP'ye katılan 746 kişiye rozet takıldı

MHP Melikgazi İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen törende, partiye katılan 746 kişiye rozetleri takıldı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Ocak 2014 18:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
MHP'ye katılan 746 kişiye rozet takıldı

MHP Melikgazi İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen törene MHP İl Başkanı Mete Eke, MHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Özsoy, MHP Melikgazi Belediye Başkan adayı Kamil Karamete, MHP Kocasinan Belediye Başkan adayı Levent Mete ve çok sayıda partili katıldı.

MHP İl Başkanı Mete Eke, yaptığı konuşmasında AK Parti'nin üç Y ile mücadele etmek için iktidara geldiğini belirterek, "AK Parti'nin iktidarı sırasında yolsuzluk ve yolsuzluğun arttı. Yargı da da kendile aleyhinde konuşanları susturuyorlar" diye konuştu.

Eke, 30 Mart seçimlerinde partililerin tüm evlere girmelerini isteyerek, "AK Parti'nin saltanatına son vereceğiz" dedi.

MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Özsoy ise, Türk Milleti'nin ihanet altında olduğunu belirterek, "Bu seçimlerde kimse bize oy vermeyecek. Herkes kendi çocuğu için, kendi kaderi için ve kendi geleceği için oy verecek" ifadesinde bulundu.

MHP Melikgazi Belediye Başkan Adayı Kamil Karamete ise, "30 Mart seçimleri, Türk Milleti'ne yapılan zulme 'dur' denilecek bir seçimdir. Kayseri'yi ikiye ayıran zihniyete 'dur' denilecek bir tarihtir 30 Mart. AK Parti'nin son kullanma tarihidir" diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından MHP'ye katılan 746 kişiye rozetleri takıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber