Kağıthane'de korkutan yangın

Kağıthane’de boş bir gecekonduda çıkan yangın amatör kamera tarafından saniye saniye görüntülendi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Ocak 2014 21:09, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Edinilen bilgiye göre yangın, saat 14.00 sıralarında Kağıthane Gürsel Mahallesi Çayır Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, sokak üzerindeki boş bir gecekondu bilinmeyen bir neden yanmaya başladı. Yangının kısa sürede büyümesi sonucu alevler, bahçedeki tahtalara sıçradı. Bunun üzerine çevredeki vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler yangına müdahale etti. Yangının yandaki bir gecekonduya sıçrama ihtimali üzerine vatandaşlar panik yaşadı. Gecekondunun camlarını kıran vatandaşlar, içeride birisinin olup olmadığına baktı. Panik yaşayan vatandaşlar yangını meraklı gözlerle izlerken, bazı kadınlar ise gözyaşlarına hakim olamadığı gözlendi.

Olayı sonradan gören Ersin Aydemir isimli vatandaş, "Ben her gün buradan geçiyordum. Yaklaşık 10 dakika aracımın içerisinde oturuyorum. Burada tinerci çocuklar hap atıyorlar. Bir şey de söyleyemiyorsun. Buraya boşaltın dediğim halde geri dönüyorum bir bakıyorum yine gelmişler. Benim müteahhitten isteğim şu ya burayı kapatın ya da yıkın ki çocuklar burayı ev zannediyorlar. Defalarca uyardığımız halde bu sıkıntı oldu. Burada Felçli insanlarda var. Allah'tan itfaiye zamanında müdahale etti" dedi.

Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber