Yangında mahsur kalanları itfaiye kurtardı

TEKİRDAĞ'ın Çerkezköy İlçesi'nde bir apartmanın ikinci katında oturan Fikret Zengin'e ait dairede çıkan yangın endişe yarattırken, yoğun duman nedeniyle üst katlarda mahsur kalan apartman sakinleri itfaiye ekipleri tarafından merdivenli araçlarla kurtardı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 27 Ocak 2014 23:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Yangında mahsur kalanları itfaiye kurtardı

Olay, Bağlık Mahallesi'ndeki Özkan apartmanın ikinci katında meydana geldi. Fikret Zengin'e ait dairede bilinmeyen bir nedenle çıkan yangında, alevler kısa sürede tüm evi sardı. Dumanları gören komşuların ihbarıyla gelen itfaiye ekipleri alevlere müdahale ederken, apartman boşaltıldı. Yoğun duman nedeniyle evlerinden çıkamayanlar üst matlarda oturanlar ise balkona çıkarak yardım istedi. İtfaiye ekipleri merdivenli araçlarıyla balkona ulaşarak mahsur kalanları aşağı indirerek tahliye edildi.

12 KİŞİ DUMANDAN ETKİLENDİ

Yangın sırasında aparmanda bulunan ve dumandan etkilenen Tüjan Ertürk (45), Yeliz Demirdöven (39), Pelin Güzel (29), Gülnarin Kırbaş (53), Nilüfer Keskinel (20) Filiz Karbaz (30), yaşları küçük olan S.U., E.K., S.A., B.G., B.D., E.A.'ya ilk müdahale olay yerinde 112 acil servis ekipleri tarafından yapıldı. 6'sı çocuk 12 kişi Çerkezköy Devlet Hastanesi ve özel hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

ÇIKIŞ NEDENİ ARAŞTIRILIYOR

Yangın, Çerkezköy Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerinin yaklaşık bir saat süren çalışmasının ardından kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangının çıktığı ikinci kattaki dairede bir çok eşya kullanılmaz hale geldi. Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ve itfaiye ekipleri yangının çıkış nedenini araştırıyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber