Gül, Erdoğan ve 7 bakan yurtdışına çıktı

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 28 Ocak 2014 00:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Gül, Erdoğan ve 7 bakan yurtdışına çıktı

- Cumhurbaşkanlığına, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Cemil ÇİÇEK'in Vekalet Etmesine Dair Tezkere

28-31 Ocak 2014 tarihlerinde İtalya Cumhuriyeti'ne resmi bir ziyarette bulunacağımdan, dönüşüme kadar Cumhurbaşkanlığına, Türkiye Cumhuriyeti Anayasasının 106 ncı maddesi uyarınca, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Cemil ÇİÇEK vekalet edecektir.

- Başbakanlığa, Başbakan Yardımcısı Emrullah İŞLER'in Vekalet Etmesine Dair Tezkere

Görüşmelerde bulunmak üzere; 28 Ocak 2014 tarihinde İran'a gideceğimden, dönüşüme kadar Başbakanlığa, Başbakan Yardımcısı Emrullah İŞLER'in vekalet etmesini yüksek tasviplerine saygıyla arz ederim.

- Kültür ve Turizm Bakanlığına, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi ELVAN'ın Vekalet Etmesine Dair Tezkere

Görüşmelerde bulunmak üzere; 28 Ocak 2014 tarihinde İran'a gidecek olan Kültür ve Turizm Bakanı Ömer ÇELİK'in dönüşüne kadar Kültür ve Turizm Bakanlığına, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi ELVAN'ın vekalet etmesini yüksek tasviplerine saygıyla arz ederim.

Başbakan Yardımcısı Ali BABACAN'a, Maliye Bakanı Mehmet ŞİMŞEK'in Vekalet Etmesine Dair Tezkere

Görüşmelerde bulunmak üzere; 28 Ocak 2014 tarihinde İtalya'ya gidecek olan Başbakan Yardımcısı Ali BABACAN'ın dönüşüne kadar Başbakan Yardımcılığına, Maliye Bakanı Mehmet ŞİMŞEK'in vekalet etmesini yüksek tasviplerine saygıyla arz ederim.

Avrupa Birliği Bakanlığına, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay KILIÇ'ın Vekalet Etmesine Dair Tezkere

Görüşmelerde bulunmak üzere; 28 Ocak 2014 tarihinde İtalya'ya gidecek olan Avrupa Birliği Bakanı Mevlüt ÇAVUŞOĞLU'nun dönüşüne kadar Avrupa Birliği Bakanlığına, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay KILIÇ'ın vekalet etmesini yüksek tasviplerine saygıyla arz ederim.

Dışişleri Bakanlığına, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati YAZICI'nın Vekalet Etmesine Dair Tezkere

Görüşmelerde bulunmak, Afrika Birliği Zirvesine katılmak ve Münih Güvenlik Konferansına iştirak etmek üzere; 28 Ocak 2014 tarihinden itibaren İran, Etiyopya ve Almanya Federal Cumhuriyeti'ne gidecek olan Dışişleri Bakanı Ahmet DAVUTOĞLU'nun dönüşüne kadar Dışişleri Bakanlığına, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati YAZICI'nın vekalet etmesini yüksek tasviplerine saygıyla arz ederim

Ekonomi Bakanlığına, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İSLAM'ın Vekalet Etmesine Dair Tezkere

Görüşmelerde bulunmak üzere; 28 Ocak 2014 tarihinde İran'a gidecek olan Ekonomi Bakanı Nihat ZEYBEKCİ'nin dönüşüne kadar Ekonomi Bakanlığına, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İSLAM'ın vekalet etmesini yüksek tasviplerine saygıyla arz ederim.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığına, Adalet Bakanı Bekir BOZDAĞ'ın Vekalet Etmesine Dair Tezkere

Görüşmelerde bulunmak üzere; 28 Ocak 2014 tarihinde İran'a gidecek olan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner YILDIZ'ın dönüşüne kadar Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığına, Adalet?Bakanı Bekir BOZDAĞ'ın vekalet etmesini yüksek tasviplerine saygıyla arz ederim.

Kalkınma Bakanlığına, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri IŞIK'ın Vekalet Etmesine Dair Tezkere

Görüşmelerde bulunmak üzere; 28 Ocak 2014 tarihinde İran'a gidecek olan Kalkınma Bakanı Cevdet YILMAZ'ın dönüşüne kadar Kalkınma Bakanlığına, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri IŞIK'ın vekalet etmesini yüksek tasviplerine saygıyla arz ederim.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber