Polis memuru yanlışlıkla kendini vurdu

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Mayıs 2006 22:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Eski Milletvekili Yakup Hatipoğlu'nun oğlunun düğününde güvenliği sağlamakla görevli bir polis memuru kazayla kendini vurdu. Olay sırasında TBMM Başkanı Bülent Arınç'ın da salonda bulunduğu öğrenildi.

Diyarbakır'dan 20. ve 21. dönem milletvekili seçilen Saadet Parti'li Hatipoğlu'nun oğlu Ayetullah Hatipoğlu ile Hafize Zuhal Polat, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Florya Tesisleri'nde bu akşam düzenlenen bir düğünle dünya evine girdi.

TBMM Başkanı Bülent Arınç'ın da konuk olduğu düğünde görevli polis memuru Mustafa Serin Daldan, tören sırasında ihtiyaç gidermek üzere tuvalete gitti. Bakırköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Büro Amirliği'nde görevli olduğu öğrenilen Daldan'ın tabancası, ihtiyaç giderdiği sırada yere düşüp ateş aldı. Kasığından vurulan Daldan kanlar içinde yere yığıldı. Daldan, olay yerine gelen ambulansla İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Aşırı kan kaybettiği öğrenilen talihsiz polis memurunun hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

Olay sırasında TBMM Başkanı Bülent Arınç'ın da salonda olduğu, kazanın ardından da ayrıldığı öğrenildi. Düğün töreni de üzücü kazanın ardından sona erdi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber