İkinci el cep telefonları rağbet görecek

Kredi kartlarına getirilen 9 taksit sınırlaması sonrasında ikinci el cep telefonu satışı yapan esnaf, işlerinin artmasını bekliyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Ocak 2014 23:49, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
İkinci el cep telefonları rağbet görecek

Kredi kartlarına getirilen sınırlama uygulamasının 1 Şubat 2014 tarihinde devreye girmesinin ardından sıfır cep telefonu satışlarının azalması bekleniyor. Bu duruma ise sevinen ikinci el telefon satıcıları, işlerinin artacağını düşünüyor. İkinci el telefonlarda da kredi kartına taksit imkanı sunan satıcılar, vatandaşların bundan sonra ikinci el telefonlara daha da rağbet göstereceğini ifade etti.

İkinci el telefon satış dükkanı bulunan Baran Gücüm, uygulamanın devreye girmesiyle satışlarda artışın görülebileceğini söyledi. Uygulamadan önce ikinci el telefonu az bir kesimin ilgi gösterdiğini ifade eden Gücüm, şunları söyledi:

"Bu uygulamanın bize hem faydası, hem de zararı dokundu. Bizlerde sıfır cep telefonu satıyoruz. Ancak vatandaşlarımızın bir çoğu ikinci el cep telefonu tercih etmek yerin 12 taksit il 24 taksit arsında sıfır cep telefonu alıyordu. Ancak bundan sonra vatandaşlarımız 9 taksit ile yeni çıkan cep telefon modellerinin ikinci elini tercih etmek zorunda kalacak. Bu durumda bizim ikinci el cep telefonlarımızın satışı hızlanacak. Bu zamana kadar kredi kartı kullanmayan ya da sıfır telefona fazla para vermek istemeyen müşterilerimiz ikinci ele rağbet gösteriyordu Ancak bundan sonra bunun değişeceğini

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber