EMİTT-2014 Fuarı'nda Samsun standı ziyaretçi akınına uğradı

Samsun Valiliği, İstanbul Beylikdüzü TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezi'nde düzenlenen 18. EMITT-2014 Doğu Akdeniz Uluslararası Seyahat ve Turizm Fuarı'nda açtığı stant ile Samsun'u dünyaya tanıtıyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Ocak 2014 18:41, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
EMİTT-2014 Fuarı'nda Samsun standı ziyaretçi akınına uğradı

Dünyanın en büyük turizm fuarlarından olan ve bu yıl 18.si düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT), İstanbul Beylikdüzü TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezi'nde kapılarını ziyaretçilerine açtı. Fuarda en hareketli stantlar arasında yer alan Samsun standına vatandaşlar çok yoğun ilgi gösterdi.

EMİTT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nın açılışını Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik yaptı.

Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, dünya turizm sektörü alanında birçok ülkeyi ağırlayan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda başta Samsun standı olmak üzere birçok standı ziyaret etti.

Türkiye'nin belli başlı tüm seyahat acenteleri, tur operatörleri, otelleri, 200'ün üzerinde il, ilçe, belde ve 67 ülkeden yüzlerce katılımcının yer aldığı fuarda büyük ilgi gören Samsun standı, aralarında İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Adana Valisi Hüseyin Avni Çoş, Bartın Valisi Ali Çınar ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın da bulunduğu çok sayıda yerli ve yabancı ziyaretçi akınına uğradı.

18. EMITT-2014 Doğu Akdeniz Uluslararası Seyahat ve Turizm Fuarı'na Samsun Valisi Hüseyin Aksoy'un yanı sıra birçok ilin valisi, yabancı ülke bakanları, birçok ilin belediye başkanları ve kaymakamları ile çok sayıda ziyaretçi katıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber