Bursa ve Kocaeli emniyetinde görev değişikliği

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'nde birçok ilçe emniyet ve şube müdürünün görev yeri değişti.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 31 Ocak 2014 18:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Bursa ve Kocaeli emniyetinde görev değişikliği

BURSA Emniyet Müdürlüğü bünyesinde, merkez ve ilçelerinde uzun yıllar şube müdürlüğü de yapan Kriminal Polis Laboratuarı Bölge Müdürü Arif Bozdemir, görevinden alınarak Polis Okulu'na atandı.

17 Aralık'taki 'rüşvet ve yolsuzluk' operasyonu kapsamında, Bursa Emniyet Müdürlüğü'nde de devam eden görevden alma ve yer değiştirmeler, devam ediyor. Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya'nın merkeze alınıp yerine Bolu Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar'ın atanmasının ardından süren tayin furyasına, Kriminal Polis Laboratuarı Bölge Müdürü Arif Bozdemir de eklendi. Bursa'da merkez İlçeler Osmangazi , Yıldırım ve Asayiş Şube Müdürlüğü yapan Kriminal Polis Laboratuvarı Bölge Müdürü Arif Bozdemir, görevinden alınarak Bursa Polis Okulu Müdürlüğü'ne verildi. Bursa'nın yanı sıra Yalova, Çanakkale, Balıkesir, Kütahya ve Bilecik illerine hizmet veren Kriminal Polis Müdürlüğü'nün başına ise Emniyet Müdür Yardımcısı Sefer Akıllı getirildi.

Bursa Emniyet Müdürlüğü'nde 17 Aralık'tan sonra aralarında 20'ye yakın şube müdürünün de bulunduğu yaklaşık 250 personelin görev yerleri değiştirildi.

TEKİRDAĞ

TEKİRDAĞ Emniyet Müdürlüğü'nde görev alınarak başka şubelere verilen 2 şube müdürünün görev yeri yeniden değiştirildi. Ayrıca İstihbarat ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube'de görevli biri başkomiser 20 memur da başka şubelere dağıtıldı.

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü'nde görevden almalar ve şube değişiklikleri bugünde devam etti. 7 Ocak tarihinde Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi Müdürlüğü görevden alınarak Bilgi İşlem Şube Müdürü olarak atanan Nazir Özcan bugün de Çocuk Şube Müdürlüğü'ne görevlendirildi. İshitbarat Şube Müdürlüğü görevinden alınarak Siber Suçlar Şube Müdürlüğü'ne getirilen Halil Seyfi ise Deniz Liman Şube Müdürü oldu. Bir süredir Lojistik İnşaat, Emlak Şube Müdürlüğü'nü yürüten Nadir Arıkan, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdür yardımcılığına atandı. Çocuk Şube Müdürü Muhsin Aydemir ise, Nezir Özcan'dan boşalan Bilgi İşlem Şube Müdürlüğü'ne getirildi.

Ayrıca Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube'de görevli biri başkomiser 10 memur ile İstihbarat Şubesi'nde görevli 10 memurun da görev yeri değiştirilerek başka şubelere verildi.

KOCAELİ

17 Aralık soruşturmasının ardından emniyette başlayan görev yeri değişiklikleri sürüyor. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'nde bir süre önce, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Mehmet Ağzıbağlı ve Kaçakçılıktan Sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı Abdulkadir Demir, İstihbarat Şube Müdürü Metin Canbay, Terörle Mücadele Şube Müdürü Ali Çavdar, Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Turan Şahin ve 9 emniyet müdür yardımcısının görev yeri değişmişti. Kocaeli Emniyet Müdürü Hulusi Çelik'in yerine de Levent Yarımel atanmıştı.

Dün akşam açıklanan değişiklikle, Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'nde, bazı ilçe emniyet müdürleri ile şube müdürlerinin göre yeri değiştirildi. Körfez İlçe Emniyet Müdürü Ali Rıza Asayiş Şube Müdürlüğü'ne, Asayiş Şube Müdürü Uğur Eldemir Derince İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne, Derince İlçe Emniyet Müdürü Cenk Özmen Körfez İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi. Trafik Tescil, Cengiz Topel Havalimanı, Yabancılar Şubesi, Personel ve Bütçe Şube Müdürleri de başka görevlere atandı. Müdürlerin değişiminin ardından amir rütbesindeki birçok polisin de görev yerinin değişeceği iddia edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber