Çankayalı okçular yine kazandı

Çankaya Okçuluk İhtisas Spor Kulübü sporcuları Sera Aydaş ve Berkay Mete Akyıldız kategorilerinde altın ve bronz madalya kazandılar

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Şubat 2014 13:38, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Çankayalı okçular yine kazandı

Çankaya Okçuluk İhtisas Spor Kulübü sporcuları Sera Aydaş ve Berkay Mete Akyıldız kategorilerinde altın ve bronz madalya kazandılar.

Cebeci Hentbol Kapalı Spor Salonunda yapılan Ankara Bölgesi Okçuluk Seçmelerinde yarışan Çankaya Okçuluk İhtisas Spor Kulübü sporcuları Sera Aydaş ve Berkay Mete Akyıldız kategorilerinde altın ve bronz madalya kazandılar.

DİSİPLİNLİ ÇALIŞMA ALTIN MADALYA GETİRDİ

Çankaya Okçuluk İhtisas Spor Kulübü Antrenörü Macide Erdener, Sera Aydaş'ın okçuluğa başlamasının henüz 8 ay olmasına rağmen böyle bir başarı elde etmesinin sürekli ve disiplinli çalışmasının sağladığını söyledi. 13-14 Yaş Grubu Bayanlar kategorisinde toplam 518 puan alarak birinciliği kazanarak Altın Madalya'nın sahibi olan Sera Aydaş üç hafta önce de Sınav Koleji'nde yapılan yarışmada üçüncülük elde etmişti. Antrenör Erdener, "Sera ile uyumlu bir eğitim sürdürüyoruz. Sera Kulübümüzde, iyi bir teknik ile yetişiyor. Yapması gereken hareketleri zamanında ve doğru olarak yapıyor. Önünde birçok yarışma ve uzun yıllar var. Bu yarışma Sera'nın henüz ikinci yarışması. Çankaya Okçuluk İhtisas Spor Kulübü'nün Milli Takımlarımıza sporcu yetiştirme amacının yanı sıra, bu sporu hobi olarak yapan üyelerimizin de hedefi ortadan vurma mutluluğuna erişmelerini sağlıyor." dedi.

10 MİNİK SPORCU DA TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA

13-14 Yaş Grubu Erkekler Kategorisinde ise Berkay Mete Akyıldız da toplam 500 puan alarak Bronz Madalyanın elde etti. Yapılan Ankara Bölge Okçuluk Seçmelerinde, Çankaya Okçuluk İhtisas Spor Kulübü'nün 9-10 yaş, 11-12 yaş ve 13-14 yaş kategorilerinde yarışan diğer 10 sporcusu daha Minikler Türkiye Okçuluk Şampiyonası'nda yarışmaya hak kazandı. Çankaya okçuluk İhtisas Spor Kulübü'nün Başantrenörü ve Genel Koordinatörü Macide Erdener, başarılarına önemli bir katkısı olan Çankaya Belediyesi ve Başkan Bülent Tanık'a teşekkür etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber