Kadınlar Piazza'nın tasarım atölyesini çok sevdi

Eğitici, bilgilendirici ve eğlendiren etkinliklerle her yaş grubundaki ziyaretçilerine keyifli saatler yaşatan Samsun Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 7’den 70’e bütün Samsunlu kadınlara her pazartesi günü kendi takısını kendilerinin yapmalarına olanak sağlıyor

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Şubat 2014 12:56, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kadınlar Piazza'nın tasarım atölyesini çok sevdi

Eğitici, bilgilendirici ve eğlendiren etkinliklerle her yaş grubundaki ziyaretçilerine keyifli saatler yaşatan Samsun Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 7'den 70'e bütün Samsunlu kadınlara her pazartesi günü kendi takısını kendilerinin yapmalarına olanak sağlıyor.

Hesaplı alışverişin yanı sıra bölge halkını kültürel ve sanatsal birçok etkinlikle buluşturan Samsun Piazza AVM'nin 1. kat etkinlik alanında kurulan ve tasarım için gerekli her türlü malzemenin hazır bulunduğu atölyede, Samsunlu kadınlar hünerlerini sergileme fırsatı buluyorlar. Eğitmenlerin de yardımıyla düşlerindeki takıları kendi el emekleriyle ortaya koyan ziyaretçiler, el becerilerini geliştirmenin yanı sıra hoşça vakit geçirip yeni dostluklar da kuruyorlar. Ocak ayı boyunca devam eden atölyedeki takı tasarım kursuna katılan hünerli kadınlar ise yeteneklerini keşfetmeleri sayesinde öğrendiklerini mesleğe dönüştürebileceklerini belirterek, kendilerine bu imkanı sunan Piazza AVM yöneticilerine teşekkür ettiler.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber